Girişimci Öğretmen'le tanıştınız mı ?



Bugün sizlere Girişimci öğretmenden bahsedeceğim.

Gerçekleştirdiği proje gerçekten inanılmaz. Ben de şimdi gördüm. Girişimci Öğretmen projesinde hem Meliha Hanım kendisi girişimci hem de meslektaşlarına da girişimci olma fırsatı sunuyor.

Sınıflarda destekelyici aktiviteler ve materyaller öğretmenlerin her zaman ihtiyacı. Ancak bu materyalleri hazırlamak oldukça zaman alıyor ve uzun sürebiliyor. İşte Meliha Hanım Girişimci Öğretmen projesiyle bu konu da öğretmenlerin yardımına koşmuş.

Ama sadece onların değil, aynı zamanda atanamayan öğretmenlerin de yardımına koşmuş. Atanamadığı için geçim problemi yaşayan öğretmenler için alternatif bir geçim kapısı oluşturmuş. Şöyle ki Girişimci Öğretmen sitesine üye olup, kendi tasarımlarını satabiliyor genç öğretmenler.

"Girişimci Aydıner, siteyi kurmasının asıl amacının atanamayan öğretmenlere gelir kaynağı sağlamak olduğunun altını çizdi." 

Bunun yanı sıra, herkesin atladığı çok önemli noktalara vurgu yapıyor : 

"Hollanda’da uzun yıllar yaşadığını belirten Aydıner, ülkemizde öğretmenlerin manevi anlamda yeterince motive olamadıklarını belirtiyor. Meliha Hanım, tam da bu sebepten ötürü, Girişimci Öğretmen’i kurdu. " 

Mutlaka buradan devamını okuyun : https://www.bilimma.com/girisimci-ogretmen-egitimcilere-maddi-ve-manevi-destek-oluyor/ 


Yorumlar