Yaşamı anlamının sırları!

Bu yazımda sizlerle bir video listesi paylaşacağım. Çok çeşitli insanlardan onların hayat hakkındaki görüşlerini paylaşacağım. "Kaka prensesi"nden, uzun süreli ilişkilere kadar geniş bir alan olacak bu.

Videolara başlamadan önce şu notu da ekleyeyim, videoların hepsi İngilizce ancak hepsinin Türkçe alt yazısı var. Youtube girdiğinizde aşağıdaki resimde sarı okla görünün yere tıklayarak alt yazıyı açabilirsiniz. Eğer şu anda İngilizce öğrenme sürecindeyseniz de faydalı olacaklarını düşünüyorum.




Haydi başlayalım: 

1

Bir yere gittiğinizde içme suyu nereden gelip gidiyor ve idrarınızla kakanız nereye tahliye ediliyor? Bunlar karışıyor mu, bunlara dikkat ediyor musunuz? Haydi gelin bakalım : sular nereden nereye gelip gidiyor?, bitkiler neler yapıyor? ve biz bunu hayatımıza nasıl sağlıklı bir şekilde katabiliriz?




2

Hayatın gizemlerinden biri de yaşadığımız ilişkilerde değil midir? Özellikle de seks hayatı uzun ilişkilerde nasıl değişiyor? Ve nasıl daha iyi hale getirebiliriz. Çok güzel örneklerle açıklıyor, partnerinize biraz da uzaktan bakmayı deneyin :)



3

Anlamak ve anlamanın doğası diye başlıyor konuşmacı... Hani hayatımızdaki yeri derin olsa da çoğumuzun sevemediği bir şeyden bahsediyor... Karmaşık gibi görünsede dilinden anladıkça estetiğini yakaladığımız bir şey : Matematik

Hem de o kadar sade ve korkulan yönlerinden uzak anlatıyor ki dinlemenizi tavsiye ederim.



Ve benim en sevdiğim videolardan biri. Kansıksanmış yanlışları bir kenara bırakıp gerçeklere odaklanmak için bu kadını dinleyin! Mükemmel olmak değil önemli olan cesur olmak!




"Eğer maymundan geldiysek, neden hala maymunlar var?" bu soru eminim ki aklınıza düşmüştür. Haydi gelin biraz daha derinlemesine bu soruyu inceleyelim. Neden hala maymunlar var ve biz maymundan mı geldik?


Yorumlar